SOSYAL BİLİMLER MYO-ANADOLUHİSARI AÇIKÖĞRETİM AKADEMİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ YÜRÜTÜYOR.

2013 – 2014 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilere yönelik yüz yüze verilen akademik danışmanlık dersleri Güz Döneminde 9 Kasım 2013 tarihinde başlayacak ve 24 Ocak 2014 tarihinde sona erecektir. Bahar Dönemi akademik danışmanlık dersleri ise 08 Mart 2014 tarihinde başlayacak 31 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir.

Açıköğretim Akademik Danışmanlık Hizmetleri, 2013 – 2014 öğretim yılında tüm iller  İSTANBUL’da, Marmara Üniversitesi:  Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu – ANADOLU HİSARI'nda yürütülmektedir..

Yüz yüze verilecek akademik danışmanlık dersleri aşağıda sıralanmıştır.

Güz Dönemi Akademik Danışmanlık Dersleri:

İktisada Giriş I, Genel Muhasebe I, Matematik I,  İstatistik I, Mikro İktisat, Finansal Yönetim I, İngilizce I, Dönem Sonu İşlemleri, Türk Vergi Sistemi, Maliyet Muhasebesi.

Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Dersleri:

İktisada Giriş II, Genel Muhasebe II, Matematik II,  İstatistik II, Makro İktisat, Finansal Yönetim II, İngilizce II, Finansal Tablolar Analizi, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Maliyet Yönetimi.

Dersler, resmî tatil günleri (31 Aralık, 01 Ocak, 23 Nisan, 01 Mayıs, 19 Mayıs), Açıköğretim sınavlarının yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılabilecek tatil günlerinde yapılmayacaktır. Merkezlere göre, hafta içi akşamları veya hafta sonları yapılan akademik danışmanlık dersleri için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenci kimliği/öğrenci tanıtım kartı gösterilerek dersliklere girilebilmektedir. Akademik danışmanlık derslerine katılım zorunlu değildir.