DIŞ TİCARET STAJ DOSYASI TESLİMİ

DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ STAJ DOSYASI TESLİMİ DUYURUSU

Dış Ticaret Bölümünde Staj yapan öğrenciler, Staj bitiminde staj dosyalarını muhafaza edecekler ve 1 Ekim 2013-11 Ekim 2013 tarihleri arasında Staj Komisyonu veya Bölüm Başkanınca görevlendirilen Staj danışmanına eksiksiz olarak teslim edeceklerdir.

Öğrencilerin teslim ettikleri dosya içinde bulunması gereken belgeler:

-İşyeri Değerlendirme Formu ( kapalı zarf içinde işyeri yetkilisinin imzası ile verilecek.)

-Günlük Devam ve Çalışma Çizelgesi( formdan çalışma günleri kadar fotokopi çoğaltılarak her gün için yapılan işler tek tek yazılacaktır.)

-Staj Komisyonu Değerlendirme Formu (Öğrenci Adı-Soyadı ve numarası yazılmış olarak)

Mezun olmak için sadece staj notunu bekleyen öğrenciler; stajları bittiğinde, değerlendirilmek üzere dosyalarını Staj Komisyonu’na hemen teslim edebilirler.

Dış Ticaret Bölümü
Staj Komisyonu