Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni Anadolu Hisarı yerleşkesinde Spor Bilimleri Fakültesi Stadında 20 Haziran Pazartesi günü 17.00 - 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Davetli fakülte dekanları ve yüksekokul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yaşar KABATAŞ ve birincilikle mezun olan Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Burcu Gülsüm VURAL davetlilere hitaben birer konuşma yapmışlardır. Ayrıca Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Pop Orkestrası da konserleriyle mezuniyet törenine renk katmışlardır.

2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılı dereceye giren öğrenciler ve bölümleri aşağıdaki gibidir:

Okul Birincisi: Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Öğrencisi Burcu Gülsüm VURAL

Okul İkincisi: Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Yerel Yönetimler Programı Öğrencisi Ahmet GÜNER

Okul Üçüncüsü: Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, Turizm Rehberliği Programı Öğrencisi Sevil UZEL