SBMYO Akademik Personel “Mentor Eğtimi” Programı

SBMYO Akademik Personel “Mentor Eğtimi” Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin “Kurumsal Akreditasyon” süreçlerini yöneten Kalite Koordinatörlüğü tarafından Hizmet İçi Eğitim Programı-2 (Öğrenme-Öğretme Ortamları) çerçevesinde “Mentor Eğitimi” programını tamamlayan Yüksekokulumuz öğretim elemanları, eğitimlerin yayılımını sağlamak amacıyla 27 Ağustos 2023 tarihinde düzenledikleri eğitimleri tamamlamışlardır.

12:00-14:00 saatleri arasında her bölüm yüz-yüze ve çevrimiçi olacak şekilde gerçekleştirilen toplantılara Yüksekokulumuzun tüm akademik personeli katılmışlardır. Programın olumlu katkısını arttırmak amacıyla eğitim içerikleri ve eğitim sunumlarının kayıtları paylaşılacaktır.

Her eğitimin sonunda katılımcıların eğitimler ile ilgili düşünceleri fiziksel form aracıyla toplanmıştır. Anketlerin değerlendirilmesine ilişkin sonuçlar ileride paylaşılacaktır.