Anadolu Üniversitesi AÖF Akademik Danışmanlık Hizmetleri - Bahar Dönemi

Yüksekokulumuzda, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine kayıtlı öğrencilere yönelik Akademik Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, bazı dersleri yüz yüze alabilme olanağı sunulmaktadır.

2015 – 2016 eğitim ve öğretim yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilere yönelik yüz yüze verilen akademik danışmanlık dersleri Bahar Döneminde 6 Mart 2016 tarihinde başlayacak ve 29 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir. Dersler sadece Pazar günleri yapılacaktır.

Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Yerleşkemizde 2015 – 2016 eğitim ve öğretim yılı Bahar Döneminde açılan Akademik Danışmanlık Dersleri tablosunu görmek için lütfen tıklayınız

NOT: DERSLER PAZAR GÜNLERİ YAPILACAKTIR. TABLODA YER ALMAYAN DERSLER BU DÖNEM AÇILAMAMIŞTIR.

Sosyal Bilimler MYO Koordinatörlüğü