2014-2015 Dönemi Mezuniyet Töreni

 

 

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2014 - 2015 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 16 Haziran 2015 Salı günü Anadolu Hisarı Kampüsü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Stadında Saat 17.00’da gerçekleştirilmiştir.

Aynı gün hem Üniversitemiz Senato Toplantısı hem de Yönetim Kurulu Toplantısı olması nedeniyle Rektör ve Rektör Yardımcıları düzeyinde bir katılım mümkün olmamakla birlikte Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Emin Arat bir tebrik mesajı yollayarak mezunlarımızı kutlamıştır.

Tören akışı içerisinde Okul Birincimiz Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, Turizm Rehberliği Programı mezunumuz Serkan Elbasan kısa bir konuşma yaptıktan sonra, okulumuzun en eski ve ilk öğretim elemanlarından Prof.Dr. Hanifi Ayboğa okulumuzun geçmişinden bu güne kadar olan gelişimini aktaran bir konuşma yaptıktan sonra Okul Müdürümüz Doç.Dr. Yaşar Kabataş davetlilere ve mezun öğrencilerimize hitaben bir konuşma yapmıştır.

Sonrasında Üniversitemiz Rektörlük Futbol Turnuvasında 3. Olan Okul Futbol Takımımıza ve sorumluları Arş.Grv. Yunus Serhat Bıçakçı’ya üçüncülük kupası ve madalyaları Okul Müdür Yardımcımız Yrd.Doç.Dr. Şeref Tür tarafından takdim edilmiştir.

Okul birincisi Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, Turizm Rehberliği Programından Serkan Elbasan’a, Okul İkincisi Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Yerel Yönetimler Programından Esra Doğruyol’a ve Okul Üçüncüsü Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programından Dilşah Bilgili’ye plaketleri Okul Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Kabataş tarafından verilmiştir.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilerin Başarı Belgeleri de her bölümün bölüm başkanı tarafından mezunlara verildikten sonra Mezuniyet Töreni Serkan Soyak ve Dekadans Grubu’nun konseri ile son bulmuştur.

HIZLI ERİŞİM