Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Çölyak Bilinç Oluşumu Konferansı Düzenlendi

Yeditepe Üniversitesi  İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü-Çölyakla Yaşam Derneği İş Birliği ile sürdürülen "Çölyak Hastalığının Bilinirliği " konulu proje çerçevesinde yüksekokulumuzda 1 Haziran Çarşamba günü Çölyak Bilinç Oluşumu konferansı düzenlendi. Pazarlama programından Doç.Dr.Mert Uydacı ve Dış Ticaret programından Yrd.Doç.Dr.Neslihan Çelik öncülüğünde düzenlenen konferantsa Ege Çölyakla Yaşam Derneği Kurucusu ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Gastroentrolojisi, Hepatoloji, Beslenme ve Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sema Aydoğdu ve Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Derya Ukav öğrencilere çölyak hastalığı ile ilgili bilgi verdi.

Bu sayfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından en son 27.05.2013 16:07:51 tarihinde güncellenmiştir.